Edodontie

Tratamente endodontice

Morbi in sem quis dui placerat ornare

O alta ramura a stomatologiei pe care clinica stomatologica Corina Dent o abordeaza cu responsabilitate si competenta este endodontia.
Acest domeniu stomatologic se ocupa cu tratarea canalului radicular, fiind totodata si baza stomatologiei, motiv pentru care durata de viata a dintelui depinde de corectitudinea acestui tratament.
Procedura denumita endodontie se aplica in cazul in care nervul dintelui este afectat grav de o carie sau de o trauma severa.
Simptomele care cer acest tratament de canal sunt : sensibilitate crecuta a dintelui in cazul consumului de alimente prea reci sau fierbinti, duere in timpul masticatiei, colorarea dintelui sau durere constanta.
Atelierul nostru de zambete, Corina Dent pune la dispozitia pacientilor sai tratamente eficiente de canal ce vor impiedica extinderea infectiei la dintii invecinati si implicit distrugerea dintelui afectat.
Medicii dentisti pe care ii veti gasi la Corina Dent va vor efectua acest tratament in timp util ( 1-2 sedinte ), iar costul acestuia este accesibil tutror buzunarelor.
Clinica stomatologica Corina Dent ofera urmatoarele servicii endodontice:

  • tratament pulpar ( coafaj direct sau indirect, pulpotomie, obturatie de canal, extirparea pulpei );
  • tratament si retratament endodontic;
  • recalcificare;
  • albirea dintilor;
  • amputatie radiculara;