Marirea Buzelor

Cum decurge procedura de marire a buzelor?

Procedura de marire a buzelor incepe cu o consultatie, in care doctoral Ali Efati va afla care sunt asteptarile pacientului dupa aceasta procedura, astfel incat felul injectarii, cantitatea de produs si tipul acidului hialuronic injectat sa fie in conformitate cu dorintele pacientului.
Dupa ce aceste elemente au fost stabilite, procedura debuteaza prin aplicarea unui anestezic local sub forma de crema, cu 45 de minunte inainte de injectare.
Anestezicul face ca injectarea acidului sa nu fie insotita de durere.
Pacientul este perfect constient in timpul procedurii, primind chiar o oglinda care ii va permite interactiunea permanenta cu medicul in timpul procedurii, astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat.

Cat timp sunt vizibile rezultatele procedurii de marire a buzelor cu acid hialuronic?

Rezultatele sunt vizibile minim 4 luni, insa difera in functie de tipul produsului folosit. Produsele folosite in mod uzual fac parte din gama Allergan, sunt Juvederm sau Vycross

  • Produsul Juvederm- atrag mai multa apa si ca urmare putem obtine un volum mai mare al buzelor
  • Produsul Vycross- aspectul conferit buzelor este mai discret, natural cu un volum agreabil
Tipul de acid hialuronic injectat in buze

Acidul hialuronic folosit cel mai frecvent pentru marirea buzelor in Clinica Cosmedica este din gama Princess-Croma si Juvederm Ultra3- Allergan.
Daca pacientul doreste un rezultat care sa dureze mai mult decat cel amintit, recomandam un acid hialuronic din gama Allergan care poarta numele de Juvederm Lips, creat special pentru conturul si volumizarea buzelor.