Turism dentar

Turism dentar

Cu aproximativ un deceniu in urma, termenul de “ turism dentar” era aproape necunoscut in majoritatea tarilor. Insa, odata cu scurgerea timpului, cuvantul de ordine a fost schimbare, societatea a evoluat si s-a dezvoltat simtitor, tehnologia si stiinta s-au imbinat armonios ceea ce a dus la o globalizare in toate domeniile. Dupa cum se stie, turismul reprezinta acea ramura a unei societati care face ca oamenii sa vina si sa plece, o permananta miscare. Turismul medical, implicit cel dentar, poate fi asociat cu pacientii care calatoresc in tari in curs de dezvoltare precum Ungaria, Romania, Bulgaria, unde isi combina armonios tratamantul afectiunilor avute cu o excelenta si frumoasa vacanta. Conditiile care au dus la cresterea si dezvoltarea acestui domeniu al turismului dentar sunt:

  • informarea populatiei prin intermediului internetului;
  • mijloacele de transport aerian accesibile si eficiente;
  • pregatirea si perfectionarea medicilor stomatologi la cele mai inalte standarde de performanta;
  • devoltarea tehnologiei in raport pret/ calitate;

Turismul dentar din tara noastra, implicit cel din Constanta, vine in sprijinul pacientilor din alte tari care nu doresc un tratament costisitor si pe timp indelungat in tara lor de origine, ci le propune o varianta de a economisi bani si de a beneficia de tratamente stomatologice calitative insotite de zile odihnitoare de vacanta.

Oferim serviciul de turism dentar si prin intermediul unei agentii de turism. PACHETUL CONTINE: TRANSFER AEROPORT PANA IN CONSTANTA, CAZARE, SERVICII DE MASA SI TRATAMENTUL LA CLINICA.