Despre Clinica Noastra

Se spune ca zambetul este prima ta carte de vizita.

Cadrul unde zambetele celor mici si celor mari se impletesc , locul unde traditia pentru frumos se imbina cu inovatia formand un tot unitar ce da tuturor satisfactie si bucurie. Se spune ca zambetul este prima ta carte de vizita. Cat se poate de adevarat , un zambet frumos aduce bucurie, lumina si frumusete. Clinica stomatologica Corina Dent si-a castigat un renume in medicina dentara din Constanta prin profesionalism, experienta, responsabilitate si competenta.


Clinica Stomatologica Constanta

Corina Dent pune la dispozitia pacientilor sai o sala de asteptare confortabila unde pacientii vor putea admira elemente de folclor romanesc.
Atelierul nostru de zambete ridica medicina dentara la rang de arta datorita dotarii sale cu aparatura moderna, tehnicii dentare, produselor stomatologice, tratamentelor dentare, cabinetelor stomatologice , laboratorelor dentare, echipa de medici stomatologi bine pregatiti si responsabili, conditiilor igienice de buna calitate.
Fapt pentru care clinica stomatologica Corina Dent este cea mai buna optiune in alegerea unei clinici pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra dentare. Clinica stomatologica Corina Dent ofera cele mai bune servicii si tratamente dentare la preturi accesibile tuturor pacientilor.
Echipa de medici stomatologi cu care aceasta va intampina este una care se bazeaza exclusiv pe foarte mult profesionalism, competenta, experienta si o colaborare extraordinara cu pacientii sai facandu-i sa se simta in siguranta in aceasta clinica stomatologica.
Clinica stomatologica Corina Dent este dotata in interiorul sau cu mai multe cabinete stomatologice, aparatura ultra moderna, iar medicii sai stomatologi pun la dispozitie urmatoarele servicii : implant dentar, endodontie, protetica, radiografii dentare, parodontologie, chirurgie orala etc., toate in functie de necesitatile pacientilor sai.

Servicii Stomatologice

TURISM DENTAR

DE CE SA ALEGETI CORINA DENT?

GRIJA PENTRU PACIENT


Avem grija de pacienti sa se simta cat mai bine ,atat in cadrul clinicii,beneficiind de tratamente de cea mai inalta calitate,cat si in afara clinicii . Ne luam raspunderea de a ave agrija de pacienti din momentul coborarii din avion(sosire) ,pana la intoarcerea acestora in avion(la plecare).

Ne vom ocupa de transportul aeroport -hotel si retur
Cazarea va fii la un hotel de cel putin 3 stele ,unde va avea asigurat confortul necesar.
Masa va fii asigurata in restaurantul hotelului(mic dejun,pranz si cina)

Pentru a avea o eficienta cat mai mare si pentru ca sederea pacientului sa fie cat mai mica ,astfel incat in momentul cand dumneavoastra veti venii ,lucrarea dumneavoastradentara va fii gata in proportie de 90%.
In momentul sosirii in clinica ,nu vom avea decat sa inseram implanturile si sa adaptam lucrarea. Pentru o eficienta cat mai mare a tratamentului dumneavoastra ,va rugam sa ne trimiteti pe mail,urmatoarele: Computer Tomograf -toata cavitatea bucala

COMPUTERUL – TOMOGRAFIC


Computerul – tomografic este esential in planificarea interventiei de implant dentar.
Acesta ofera clinicianului posibilitatea de a masura inaltimea, grosimea si orientarea osului disponibil, la o scara reala. De asemenea, ofera indicii despre densitatea osului in zona de interes.
Toate aceste detalii orienteaza medicul spre alegerea optima a tipului de implant (forma, dimensiuni). Exista studii in literatura care demonstreaza ca radiografia conventionala (ortopantomografia) poate induce clinicianul in eroare, astfel incat sa considere necesara interventia de aditie osoasa.
Folosirea CT-ului permite evidentierea unor mici cantitati de os, eliminand riscul de a practica interventii de aditii de os, atunci cand nu ar fi fost cazul.
Daca exista resturi dentare sau chisturi reziduale in os, acestea pot fi obsevate cu usurinta pe imaginile CT. Tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) permite delimitarea ariei de interes si reducerea timpului de iradiere, astfel incat doza de radiatii in cazul tehnologiei CBCT este de 10 – 20 ori mai mica decat cea utilizata in cazul CT-ului clasic.
Beneficiul adus de examinarea CBCT depaseste potentialul risc adus de iradiere.

CAZAREA ,MASA SI TRANSPORTUL(AEROPORT -HOTEL SI RETUR) SUNT DIN PARTEA CLINICII(3 ZILE)PENTRU UN PLAN DE TRATAMENT DE MINIM 2000€

Analize premergatoare implantului dentar

Succesul implantului dentar depinde in primul rand de starea de sanatate a organismului.
Bolile principale care pot influenta rata de succes a implantulului dentar sunt diabetul zaharat, osteoporoza, bolile valvulare, radioterapia in teritoriul oro maxilo facial.
Analizele de sange reflecta starea de sanatate generala.
Medicul implantolog va recomanda sa efectuati un set de analize necesare:

  • hemoleucograma
  • glicemie
  • timpi de sangerare: INR, timp de protrombina (PT), timp de tromboplastina activata (PTT), timp Quick;
  • transaminaze hepatice: TGO, TGP;
  • uree, creatinina;
  • VSH

*In functie de afectiunile existente, medicul poate recomanda examene complementare de specialitate (cardiologic, alergologic, neurologic, endocrinologic, ORL, oncologic).

PRETURI

TRATAMENTE
PRET €
PRET $
IMPLANT
633
714
COROANA METALO CERAMICA PE IMPLANT
633
714
COROANA ZIRCONIU –CERAMIC PE IMPLANT
1020
1012
ALL ON FOR(patru implanturi +bara+proteza acrilica)
3795
4365
ALL ON SIX(sase implanturi+bara+ proteza acrilica)
5060
5820
ALL ON FOR(patru implanturi,punte insurubata CopraPeeak,14 dinti Emax)
9500
10879
ALL ON FOR(patru implanturi,punte insurubata CopraPeeak,14 Zirconiu)
8920
10222
ALL ON SIX(sase implanturi,punte insurubata CopraPeeak,14 dinti Emax)
10752
12335
ALL ON SIX(sase implanturi,punte insurubata CopraPeeak,14 Zirconiu)
10184
11677
LIFTING DE SINUS DESCHIS
759
874
ADITIE OS
1012
1164
RECONSTRUCTIE CREASTA ALVEOLARA CU GREFA OSOASA
3163
3624
BLOCURI OSOASE
1265
1450
CHISTECTOMIE
633
726
COROANA METALO-CERAMICA(CR-CO)
140
460
COROANA ZIRCONIU
280
319
COROANA E-MAX
305
337
VIENERS IVOCLAR
380
435

Laborator Tehica Dentara

O alta ramura a stomatologiei care se afla intr-o permanenta schimbare si dezvoltare este tehnica dentara.
Cu ajutorul ultimelor descoperiri tehnologice si stiintifice, noi, clinica Corina Dent, va oferim o suita de servicii in care executam lucrari protetice de cea mai buna calitate.
Lucrarile protetice pe care vi le punem la dispozitite sunt diverse si realizate cu responsabilitate si siguranta.