Despre Noi

Despre Clinica Noastra

Se spune ca zambetul este prima ta carte de vizita.

Cat se poate de adevarat , un zambet frumos aduce bucurie, lumina si frumusete.
Clinica stomatologica Corina Dent si-a castigat un renume in medicina dentara din Constanta prin profesionalism, experienta, responsabilitate si competenta.in profesionalism, experienta, responsabilitate si competenta.
Aici, veti gasi acea clinica de care aveti nevoie pentru a putea afisa zambetul frumos mult dorit.
Corina Dent se poate mandri cu aparatura de ultima generatie in ceea ce priveste tehnica dentara.
Dispune de un laborator pentru tehnica dentara, produse stomatologice de cea mai buna calitate care fac ca simpla vizita la cabinetul nostru dentar sa nu mai fie insotit de frica bine stiuta.


Clinica Stomatologica Constanta

Clinica stomatologica Corina Dent ofera cele mai bune servicii si tratamente dentare la preturi accesibile tuturor pacientilor.
Echipa de medici stomatologi cu care aceasta va intampina este una care se bazeaza exclusiv pe foarte mult profesionalism, competenta, experienta si o colaborare extraordinara cu pacientii sai facandu-i sa se simta in siguranta in aceasta clinica stomatologica.
Clinica stomatologica Corina Dent este dotata in interiorul sau cu mai multe cabinete stomatologice, aparatura ultra moderna, iar medicii sai stomatologi pun la dispozitie urmatoarele servicii : implant dentar, endodontie, protetica, radiografii dentare, parodontologie, chirurgie orala etc., toate in functie de necesitatile pacientilor sai.

Corina Dent-Clinica StomatologicaPentru consultatii de specialitate si interventii medicale stomatologice, va asteptam in cadrul clinicii noastre sau ne puteti contacta telefonic pentru programari si informatii.


Atelier de zambete

Corina Dent pune la dispozitia pacientilor sai o sala de asteptare confortabila unde pacientii vor putea admira elemente de folclor romanesc ( obiecte din lut, lemn, ceramica, icoane, costume populare) , facandu-i sa se simta relaxati, detasati si mandri de cultura romanesca.
Atelierul nostru de zambete ridica medicina dentara la rang de arta datorita dotarii sale cu aparatura moderna, tehnicii dentare, produselor stomatologice, tratamentelor dentare, cabinetelor stomatologice , laboratorelor dentare, echipa de medici stomatologi bine pregatiti si responsabili, conditiilor igienice de buna calitate.
Fapt pentru care clinica stomatologica Corina Dent este cea mai buna optiune in alegerea unei clinici pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra dentare.